Ботев падна от Монтана с 2:3 в драма

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:52 / 15.08.2009
10609
Ботев инкасира втората си загуба в първенството. „Канарчетата" отстъпиха с 2:3 на Монтана, след невероятна драма в Пловдив. „Жълто-черните" дръпнаха бързо с 2:0, гостите изравниха в края на първото полувреме, а през втората част стигнаха и до победата.

Първи инициативата в мача имаха гостите. До 10-та минута те организираха две интересни атаки, чрез Мирослав Иванов и бившето „канарче" Чепилов, но ветеранът Румен Попов бе на своето място.

Така се стигна до 20-та минута, когато Йордан Етов вкара с глава за 1:0, след центриране на Ангелов. Още в следващата атака „канарчетата" нанесоха и втория си удар. Васил Кочев отправи изненадващ удар от разстояние и препарира вратаря на гостите Георгиев за 2:0.

Радостта на „канарчетата" не можа да изтрая дори до края на полувремето. В 42-та минута Атанас Чепилов успя да намали резултата, при третия си опит от чиста позиция.

В продължението на първото полувреме гостите стигнаха и до изравняване, след гол от дузпа, реализирана Венци Иванов.

Този обрат в края на полувремето прати „жълто-черните" в психологически нокдаун. През втората част, водените от Чернев футболисти не успяха да сътворят нищо на терена. Вместо това инкасираха и трето попадение. Владимир Мичев с хубав удар, в долния десен ъгъл, вкара за 2:3 и отнесе трите точки за Монтана.

Съставът на Ботев: Попов, Витанов, Василев, Григоров, Ангелов, Етов, Илиев, Благоев, Кабу, Сталев, Кочев (Василев, Вергилов, Томев)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).