Зико с "хлъзгав" коментар относно преместването на сектора за гости на "Колежа"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
15:46 / 16.02.2021
10247
Кметът на Пловдив Здравко Димитров - Зико изненадващо обяви пред камерата на Plovdiv24.bg, че не е запознат с казуса относно евентуалното преместване на сектора за гости на стадион "Христо Ботев". Темата е изключително важна за привържениците на "канарите", които от години се борят да променят проекта и да изместят въпросния сектор между северната и източната трибуна, а не както е предвиден сега - между източната и южната.

В края на януари дори имаше среща между ръководството на ПФК Ботев и представители на привържениците, на която е присъствал и бъдещият собственик Антон Зингаревич. Именно тогава е взето решение за промяна на проекта, като е бил уведомен и строителя на съоръжението Илиян Филипов.

Ето как кметът отговори днес на репортер на Plovdiv24.bg:

Няма развитие по темата за седалките за стадион "Христо Ботев“ - дали са годни или не. За сектора за гости – не съм в течение. Има си архитекти, има си хора, които движат темата. В момента няма промяна на проекта, защото никой не ме е уведомил. А, че има някакви разговори - това е друг въпрос. Имало е среща по темата, но не при мен. Не мога да имам някакво мнение, след като не съм запознат с казуса. Не мога да говоря за нещо, за което не знам какъв е проблемът. Като се запозная, тогава ще коментирам.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Димитров!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).