Валентич: Арда не заслужава точките, които има! Ние им подарихме два гола

Автор: Стойчо Генов
Коментари (24)
20:02 / 12.02.2021
9966
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич бе доста словоохотлив в коментара си за мача срещу Арда, който тимът му загуби с 0:2 в "Коматево". Босненският специалист призна, че е разочарован, но и изтъкна, че тимът от Кърджали не заслужава точковия актив, който има в момента.

Ето какво каза Валентич след официалния си дебют начело на жълто-черните:

Искрено съм разочарован. Давахме много свободни пространства на съперника и те ги използваха. Не може да говорим за трагедия, защото видях и хубави неща. Имаме много нови попълнения и още ни е нужна синхронизация.

Използвахме 3-4.3 при офанзивен футбол и 3-5-2 при дефанзивен. В крайна сметка случват се такива неща, но ние подарихме два гола на Арда. Убеден съм, че съвсем скоро ще започнем да бележим голове.

Класата на Тодор Неделев е ясна. Но преди той да се завърне в игра, ние така или иначе трябва да подобрим качеството си. Трябва да сме много по-твърди и по-агресивни. Днес бяхме много пасивни в наказателното поле на съперника през първото полувреме.

С този отбор може да спечелим достатъчно точки и да сме сигурни за мястото си в Първа лига. Това, което видях от Арда, не ме впечатли. Според мен те имат повече точки, отколкото заслужават.



Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).