Киров: Имам сантименти към Ботев! Тръгват по нов път и им желая успех!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (13)
19:39 / 12.02.2021
5478
Треньорът на Арда (Кърджали) Николай Киров - Белия се завърна триумфално в "Коматево", където изкара доста дълго време начело на Ботев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът призна, че най-искрено желае успех на жълто-черните след края на мача, който бе спечелен от неговия отбор с 2:0.

"Благодарен съм за признанието за най-добър треньор, но то вече е в миналото. През по-голямата част от днешния двубой стояхме по-добре на терена. Пред нашата врата не се стигна до реална ситуация за гол, освен при едно статично положение. Накрая можехме да отбележим и трети гол, но пропуснахме. Днес не се чувстваше отстъствието на някои наши футболисти. Все още изоставаме в точността на подаванията, има още какво да се работи", започна коментара си Белия.

"Никога не съм криел, че имам сантименти към Ботев. Тръгват по нов път. Най-искрено им желая успех", допълни още 46-годишният пловдивчанин.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).