Валентич към "канарите": Вярвайте! Можем да спечелим трофей още тази година!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
10:34 / 11.02.2021
2824
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич се прояви като голям оратор след края на снощното представяне на отбора, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Босненският специалист заведе целия тим на недовършената Трибуна Изток, обърна се към терена и дръпна надъхваща реч на английски език.

"Момчета, затворете очи и си представете 20 000 на трубините! Представете си как вкарвате гол и тази публика изригва! До няколко месеца този стадион ще е готов и вие ще сте футболистите, които първи ще стъпят на него. Едни ще вкарат гол, други ще направят асистенция… Ето за това идваме всеки ден на тренировки, за да напишем историята. Можем да спечелим трофей още тази година! Вярвайте! На този стадион, с тези фенове, кой ще ни спре? Никой! Почувствайте го! И мислете за това чувство всеки ден! Това е футболът, той не е пари, повярвайте ми", каза наставникът на жълто-черните.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).