Крушарски с отлична новина за базата в "Тракия", каза и за "чужденците на килограм"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
12:09 / 10.02.2021
3997
Локомотив Пловдив ще разполага още до есента с два тренировъчни терена на новата си база в "Тракия", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Прогнозата направи собственикът на клуба Христо Крушарски.

Както е известно, черно-белите получиха от общината терен от около 50 декара с безвъзмездно право на строеж за срок от 30 години.

"Работата по базата върви лека полека. Който е любопитен, може да отиде да види. Есента ще имаме минимум два терена, а това като инвестиция не са малко пари", заяви пред камерата на Plovdiv24.bg Крушарски.

Той направи и твърде любопитен коментар относно зимната селекция на Локомотив и налагането на юноши в състава.

"Ще ви отговоря на още един въпрос, без да сте ми го задали. Защо Локомотив няма нови попълнения? А защо не ме питате защо няма българи в отбора? Защо искате да пълня отбора на кило с такива от пазара "Кирков“? Тук сега минаха 20 човека, а остана само един. Затова имаме 6 юноши и почваме да ги налагаме. Те не са по-зле от тези, които идват на килограм. Колкото до селекцията – Локомотив има 16 основни играчи, от които 5 са на скамейката. А досега на скамейката бяха 20 с еврозаплати",допълни собственикът на Локо.

Гледайте в прикаченото видео цялото му изказване днес по различни теми!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).