Румънски колоездачи загряха по най-оживения булевард в Пловдив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:38 / 01.02.2021
2783
Двайсетина колоездачи изненадаха днес пловдивчани, преминавайки групово по най-оживения булевард в града - "Цар Борис III Обединител", видя репортер на Plovdiv24.bg. Групата се бе насочила към зала "Колодрума", където провежда предсезонна подготовка.

Оказа се, че въпросните състезатели са от Румъния и в момента са тук на тренировъчен лагер. "Очаква се в тренировките да се включи големият приятел на "Колодрума“ -  екс-президентът на румънската федерация по колоездене и настоящ министър на спорта Едуард Новак. Благодарение на него и ръководството на залата три поредни години "Колодрума“ е домакин на румънския национален шампионат по колоездене на писта", съобщиха за Plovdiv24.bg от управата на "Колодрума".

Този месец за тренировъчни лагери на пловдивската писта пристигат един от най-добрите чешки отбори - "Дукла Бърно", както и националният отбор на Украйна по параколоездене.

През миналия месец пък най-добрите български клубове усилено се подготвяха в Пловдив за предстоящия зимен  Държавен лично-отборен шампионат по колоездене на писта.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).