В Ботев се радват на Зингаревич: Досега не сме имали такъв собственик

Автор: Стойчо Генов
Коментари (38)
10:33 / 27.01.2021
10664
Бъдещият нов собственик на Ботев (Пд) Антон Зингаревич бил отдаден на каузата на "канарчетата", радват се от клуба. Синът на руския милиардер Борис Зингаревич дори не пропускал тренировките на жълто-черните.

Откакто изгледа спаринга срещу Етър, който бе спечелен с 2:1, Зингаревич не се е откъсвал от случващото се не само в клубните дела, но и със спортно-техническите. Руснакът е в постоянен контакт с треньора Азрудин Валентич.

"Досега не сме имали такъв собственик, който така да се интересува от всичко, случващо се в Ботев", заявиха пред "Тема Спорт" от клуба. Видно е, че до момента промените в Ботев се случват с голям замах - вече има планове за реновирането на централния терен в Коматево, както и за смяна на екипировката. Очаква се Антон Зингаревич официално да придобие 99% от акциите на Ботев в средата на февруари.


Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).