Левски гони победа срещу Ботев с голяма част от резервите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:23 / 08.08.2009
2835
Трите точки срещу Ботев (Пловдив) са изключително важни за шампиона Левски, категоричен бе старши треньорът на "сините" Ратко Достанич, който в събота от 19 часа ще изведе своите възпитаници на "Георги Аспарухов" за срещата от първия кръг на българската футболна "А" група.

"Трите точки срещу Ботев са важни за нас, защото Левски винаги играе, за да стане шампион в края на сезона. Най-вероятно ще запазим част от футболистите, които играха в двата мача срещу Баку и във финала на Суперкупата на България срещу Литекс. Подценяване обаче няма да има. Съжалявам за проблемите в Ботев, но за мен най-важен е Левски", заяви Достанич на традиционния брифинг преди кръга.

От групата на Левски за двубоя с пловдивския Ботев със сигурност отпадат трайно контузените Жоазиньо и Владимир Гаджев.

Дарко Тасевски пък все още не е в отлично физическо състояние и е под въпрос. Много е вероятно неговото място да заеме новото попълнение на "сините" Саша Симонович, който при поява на терена ще запише повторен дебют за шампиона на България. В първия си сръбският халф вкара гол във вечното дерби срещу ЦСКА.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).