Сдружение ПФК Ботев отговори на Зингаревич! Коя от двете страни лъже?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (11)
21:26 / 24.12.2020
12340
Сдружение ПФК Ботев Пловдив, което е мажоритарен собственик на футболния клуб, отговори на руския бизнесмен Антон Зингаревич, който по-рано обяви, че замразява преговорите си за придобиване на акциите на жълто-черните. В позициите на двете страни обаче има сериозно разминаване, което означава, че някой от тях със сигурност лъже.

Според Зингаревич от Сдружението са имали ново искане за придобиване на 10% от акциите. Това обаче категорично бе отречено от другата страна.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса позицията на Сдружгение ПФК Ботев:

Уважаеми Ботевисти, 

Изненадани сме от изявлението от името на г-н Зингаревич, публикувано в клубния сайт на ПФК Ботев. Футболната общественост е запозната с четирите условия, които г-н Зингаревич постави и ние в тридневен срок приехме. Те и повече не са коментирани, в т.ч. и 60-те процента акции, предмет на сделката.

Малко след това в УС на Сдружението постъпиха завишени и нови условия с изискване за конфиденциалност, поради което на този етап не сме ви запознали с тях. В отговор единствено сме направили коментар и поставили уточняващи въпроси. Друго съществено не се е случило.

Бъдете уверени, че съдбата на Ботев е във вашите ръце и ние не бихме поели ангажименти против вашата воля.

Бъдете здрави, да си пожелаем по-добра и успешна Нова 2021 г.

УС на Сдружение ПФК Ботев


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).