Капитанът на Ботев със специално пожелание към привържениците на клуба

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
16:38 / 20.12.2020
4332
Капитанът на Ботев (Пд) Виктор Генев не пожела да коментира дузпата, която бе отсъдена за негова игра с ръка при загубата от Лудогорец с 1:2. Централният защитник призова журналистите от Диема спорт да си гледат записа и сами да преценят имало ли е нарушение.

"Изиграхме добър мач на фона на всички проблеми, които имахме. Мога само да поздравя младите момчета, които се хвърлиха здраво в тази среща. В съблекалнята няма млади и стари, а има колектив - всеки си говори с всеки и всеки гледа да помага на другия", започна коментара си за мача Виктор Генев.

"Има си записи, вие може да видите дали е имало дузпа. То мача вече свърши, аз няма какво да казвам дали е имало игра с ръка или не - гледайте записите", каза още капитанът на Ботев.

"Изпращаме доста тежка година, с много катаклизми. Надяваме се следващата да е по-добра. Моментът е тежък и гледаме по най-бързия начин да излезем от него. Некомфортно е с тази маска - хлъзга се, пада, страшна работа. Пожелавам на привържениците на Ботев и техните семейства да бъдат живи и здрави и 2021 година да бъде по-щастлива за всички нас", завърши изказването си Виктор Генев.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).