Стоянов след бенефиса: Важен е не руският милиардер, а това, че с тази школа Ботев има бъдеще

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
16:19 / 20.12.2020
8266
Треньорът на Ботев (Пд) Стефан Стоянов обяви, че е горд от представянето на младите футболисти при загубата от Лудогорец с 1:2. Двубоят в Разград бе последен за специалиста начело на "канарите", както и последен за отбора през 2020 година.

Ето какъв бе коментарът на Стефан Стоянов:

Ние предполагахме, че Лудогорец има шансове да ни вкара гол. Това че отбелязаха от дузпа, не може да обърка плановете ни. Юношите си заслужиха този мач, показаха, че не ги е страх. Че не ги е страх да правят грешки, защото те могат да бъдат поправени. Малко отбори си позволяват да завършат мач с Лудогорец с играчи, израснали само в тяхната школа.

В предишния мач срещу Берое не успяхме да покажем това, което тренирахме. Сега срещу Лудогорец го показахме. Ние излязохме да играем футбол, не казвам, че сме били равностойни. Имахме някакви идеи, от време на време се получаваха. Ако трябва да сме откровени обаче, нямахме много възможности.

Искахме да изградим някакъв стил, колкото и странно да звучи това от треньор, който е само за 2 мача.

Надявам се, че възстановяването на Тодор Неделев върви добре, през втория полусезон би трябвало да е на линия.

Нещата около ситуацията с руския милиардер изглеждат положително, въпреки че на този етап нищо не е ясно. Аз не отговарям за руския милиардер и кога той ще дойде. Важното е не руския милиардер, а това, че Ботев има бъдеще с тези свои футболисти от школата.

Наясно съм, че бъдещето ми като треньор на Ботев свършва. Аз имам дебют в единия мач и бенефис в другия. За мен радващото е, че бенефисът бе доста по-добър.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).