Кобрата се би здраво с Джошуа, но издържа само до 9-ия рунд

Автор: Стойчо Генов
Коментари (157)
01:29 / 13.12.2020
27468
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев пропусна и втория си шанс да стане световен шампион за професионалисти в тежка категория. Кобрата загуби срещу притежаващия коланите във версиите IBF, WBO и IBO Антъни Джошуа след нокаут в 9-ия рунд.

Епичният сблъсък се състоя в "Уембли Арена" в Лондон пред около 1000 зрители.

Първият критичен момент за нашия боксьор дойде в 3-ия рунд. Джошуа направи няколко крошета, които разклатиха Кобрата и той на два пъти изпадна в нокдаун.

В петия рунд Кубрат Пулев отимаше добри попадения с ляв прав, а в един от клинчовете отново нацели главата на съперника си. 

В 9-ия рунд британецът нанесе четири ъпъркъта в главата на Кобрата и въпреки че той остана прав, вече беше ясно, че едва ли ще издържи още дълго. След нов ъперкът Пулев падна на ринга и съдията започна да брои, но нашият боксьор се изправи бързо. Последва мощен десен прав на Антъни Джошуа, който просна на земята съперника си и реферът прекрати мача.

Това бе втора загуба на професионалния ринг за Кубрат Пулев (първата бе от Кличко). За Джошуа пък успехът бе под №24 в кариерата му.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (157)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).