В Ботев взеха заплати

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:43 / 02.08.2009
8221
След три месеца и половина чакане играчите на Ботев най-сетне взеха заплати. При това по две на калпак!

Парите от постъпилите в клуба приходи от телевизионни права дойдоха дюшеш на шефа Димитър Христолов и той зарадва малкото футболисти, останали да тренират седмица преди началото на първенството. Сред тях от по-опитните са Васил Василев, който най-вероятно ще бъде новият капитан на тима, и Лилчо Арсов, който се занимава с подготовката на вратарите в тима. Останалите, които взеха пари, са няколко юноши на клуба, които тренират и участваха в някои от мачовете от изминалия шампионат. Като се приспаднат данъците, на играчите се паднаха по около 1100 лв. за март и април.

За последно футболистите взеха пари на 17 април, часове преди гостуването на Беласица в Благоевград. Тогава се раздадоха по 500 лв. за февруари. Треньорът Пенчев и Иван Кочев, които спасиха тима от изпадане, също взеха вчера по две месечни възнаграждения. През ст. "Христо Ботев" мина и новият нападател на Берое Георги Андонов, за да си вземе парите. За понеделник Христолов е обещал да има още пари за футболистите, останали в отбора. Той не уточнил по колко, но се очаква отново да бъдат раздадени най-много по една или две заплати.

Източник: в. "7дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).