Кокала: Ботев бяха пълна трагедия в защита, като случайно събран отбор! Отиваха на двуцифрен резултат

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
09:32 / 02.12.2020
4069
Бившият треньор на Локомотив Пловдив Емил Велев направи традиционния си обзор на мачовете от 14-ия кръг в efbet Лига. Мнението на Кокала за пловдивското дерби бе доста интересно.

Ето какво заяви специалистът пред gong.bg:

Очаквах Локомотив да спечели пловдивското дерби, но не и с такъв резултат. Представянето на Ботев беше под всякаква критика, аз дори останах с впечатлението, че не искат да играят. Независимо от проблемите, един такъв мач може да се изиграе и на мускули, както се казва. Но когато излизаш без желание и правиш една дузина грешки пред своята врата, няма как да стигнеш до добър резултат.

В защита бяха пълна трагедия, като случайно събран отбор. Футболистите даже и не се скараха помежду си, беше им все едно с колко ще загубят. Липсата на постоянен треньор също си оказва влияние. Когато един наставник е временен, това носи несигурност в играчите. Трябва възможно по-скоро да намерят треньор, ако искат за запазят мястото си в елита. 

Видя се, че напускането на Бруно Акрапович не се е отразило негативно на футболистите на Локомотив. А в играта на повечето от тях се видя стремеж да се докажат пред новия треньор. При повече концентрация можеше да се стигне и до двуцифрен резултат.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).