Крушарски: Само аз и вторият ми син Биската не успяхме да вкараме

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
20:51 / 28.11.2020
7199
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски за пореден път направи култово изказване след историческия успех с 6:0 в Дербито на Пловдив. Бизнесменът изтъкна, че е разочарован от факта, че единствено той и Бирсент Карагарен не са успели да вкарат гол на съперника.

"Очакваше се вулканът да изригне, дойде моментът и той си показа главата. Аз съм доволен от това, което направиха, даже предоволен и дано вървят така и напред. Дербито винаги е било гъдел за всички, само дето моят втори син - Биската, не е в настроение, че не вкара, но това е част от играта. Имаше голямо желание, но не успя да вкара. Той и аз само не вкарахме гол. Ние сме ненаситни малко обаче в края на краищата 6:0 е рекорд за Локомотив и пловдивското дерби", започна коментара си Христо Крушарски.

"Бруно Акрапович е затворена история за мен. Гледаме си нашата кошара, другите не ме интересуват. Да са живи и здрави и ще се срещнем пак и пак ще ги бием. Празненства няма и спазваме указанията, че трябва да се пазим, че положението е много сериозно. Върнахме се с бившия старши треньор от Бразилия и там човек без маска не излиза. Призовавам всички - спазвайте правилата, защото никой няма да ви спаси. Колкото и да ревем за болници, не се ли пазим сами… те имат определен капацитет", завърши собственикът на Локомотив.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).