Тунчев: Ще играем за феновете ни, дано ги зарадваме в събота вечер

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
16:23 / 27.11.2020
4006
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев говори пред клубния сайт преди предстоящото дерби. Срещата с Ботев (Пловдив) е в събота (28.11) от 18:00ч. на “Лаута" и ще бъде предавана пряко по Диема Спорт.

“Всеки в Локомотив знае значението на дербито. В този мач никога няма фаворит, но всички играчи в тима ще излязат пределно мобилизирани. Готвим се по план за предстоящата среща, запознахме футболистите със силните и слабите страни на Ботев (Пловдив). Мисля, че сме ги разузнали добре.

Дербито няма да е същото, защото няма да ги има феновете на трибуните. Със сигурност ще ни липсват, но пък сме длъжни да се съобразим с актуалните противоепидeмични мерки в страната. Ще играем за нашите привърженици, надявам се, че ще успеем да ги зарадваме в събота вечер.

Радостно е, че нямаме проблеми с контузени или наказани футболисти. Единствено Дейвид Малембана се готви по индивидуална програма, защото дълго време не е тренирал с отбора, всички останали са здрави", заяви Тунчев.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).