Христолов се яви на Арбитража

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:39 / 29.07.2009
2984
Президентът на Ботев Димитър Христолов лично ще представлява клуба на „жълто-черните" на Арбитража към Българския футболен съюз в спора за тримата футболисти, които преминаха в ЦСКА - Тодор Тимонов, Апостол Попов и Николай Манчев.

Както е известно тримата не получиха картотеки за европейските клубни турнири, където червените стартират участието си утре срещу северноирландския Дери Сити.

Преди време от ръководството на ЦСКА заявиха, че ще се опитат да издействат служебна картотека за Тимонов директно от Европейската футболна централа - УЕФА. В крайна сметка от щаба на „червените" решиха да изчакат извънредното събиране на арбитражния съд.

ЦСКА има право да направи една промяна в тима си за третия предварителен кръг на Лига Европа. Крайният срок за картотекиране на футболистите бе до миналия петък.

Извънредния арбитраж започна малко след 13:00 часа.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).