Бруно искал уволнението на трима шефове в Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
10:40 / 21.11.2020
11301
Бруно Акрапович е бил в доста обтегнати отношения с някои от ръководните фактори в Локомотив (Пловдив). След като е научил за категоричното решение на Христо Крушарски да изгони Анте Аралица, босненецът поискал от боса да освободи от клуба и трима от шефовете.

Става дума за отговарящия за връзките с феновете и маркетинга Росен Коруев, за административния директор Румен Руйчев и администратора Тома Цилев. Крушарски обаче обяснил на Акрапович, че неговата работа е да подготвя отбора.

Причина за гнева на треньора е бил и фактът, че чрез администратора Цилев спортният директор Георги Иванов е прибрал картотеката на Анте Аралица вечерта преди мача със Загорец за Купата, твърди "Мач Телеграф". Целта е била да се попречи на треньора да пусне нападателя на терена въпреки изричното нареждане на боса и по този начин да задълбочи напрежението вътре в клуба.

Точно след въпросния мач дойде скандалното изказване на Акрапович, че в клуба имало хора, които не искали Локомотив да побеждава.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).