Има ли изненадани? Изпаднахме в Лига С на Лигата на нациите

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
23:36 / 18.11.2020
4714
България изпадна в Лига С на турнира Лигата на нациите. Това стана факт, след като нашите завършиха 0:0 като гости на Ирландия в последния си двубой от  тазгодишната надпревара. Тимът ни остана на последното място с актив от 2 точки, а ирландците завършиха трети с 3 т.

"Лъвовете" стигнаха до голово положение още в първата минута на "Авива Стейдиъм" в Дъблин. Сисиньо бе изведен по левия фланг и подаде към Галин Иванов. Той шутира, но топката се удари в гърба на противников защитник.

В 68-ата минута домакините удариха напречната греда, след като Роби Брейди отправи топовен изстрел с левия крак от дистанция.

България игра в състав:

Мартин Луков, Страхил Попов, Георги Ангелов, Кристиан Димитров, Сисиньо (60- Александър Василев), Александър Цветков, Кристиян Малинов, Спас Делев, Галин Иванов (60- Бирсент Карагарен), Димитър Илиев (81- Денислав Александров), Божидар Краев.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).