Попето за Лечков: Не знае имената на националите, а 15 години отговаря за тях

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
13:36 / 18.11.2020
3310
Бившият капитан на националния отбор - Ивелин Попов, който се отказа преди година, продължи с атаките към Йордан Лечков. Попето бе нападнат от члена на Изпълкома след загубата от Финландия. Първо нападателят на руския Сочи използва социалните мрежи, а после говори и пред БНТ. 

"Няма как повече да търпя критики от него. Той не ми е никакъв на мен - нито ръководител, нито директор или президент. Мисля, че хората, които разбират от футбол, и феновете изобщо не му обръщат внимание. Доста малка тежест има в неговите думи и поведение. И като цяло, не е от авторитетие в българския футбол", заяви Попето.

"Появява се на мач навил зимната шапка нагоре, с анцузите на националния отбор. Той имената на футболистите от нашия отбор не ги знае. Както и тези от противниковите тимове. Този човек 15 години е отговорник за националния отбор и абсолютно нищо не е постигнал. Да си седи в Сливен, на "Сините камъни", да си прави гимнастиката и сутрешните кросове и да не се занимава повече с мен", категоричен бе Попето.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).