ЦСКА-София плаща още тази зима за най-добрия футболист на Локо?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
12:22 / 18.11.2020
7770
ЦСКА-София ще опита да привлече централния защитник на Локомотив (Пловдив) Диниш Алмейда още през зимната пауза в шампионата. Новият наставник на "червените" Бруно Акрапович познава отлично качествата на португалеца от съвместната им работа на "Лаута" и иска да го има в състава си.

Босненецът вижда 25-годишния ибериец като отлична опция за любимата си схема 3-5-2, която тепърва ще опита на "Армията".

Двегодишният договор на Алмейда с "черно-белите" изтича през следващото лято и от ръководството на Локо (Пд) в най-скоро време предстои да му предложат удължаване на контракта. Ибериецът обаче е много вероятно да не избързва с парафирането, тъй като от януари ще може да преговаря и да сключва предварителни споразумения с други клубове.

Така пред угрозата да изпуснат футболиста без пари през лятото не е изключено от "Лаута" да приемат оферта за него още тази зима, твърди "Тема спорт". Именно на тази карта ще заложат и от ЦСКА-София в преговорите за Диниш Алмейда. "Червените" ще опитат да го привлекат срещу известна сума още през януари.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).