Димитър Илиев: В националния има психологически проблем, самочувствието е на нула

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:42 / 16.11.2020
2606
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев призна, че самочувствието в националния ни отбор е на кота нула. Футболист №1 на България за 2019 година влезе на смяна и отбеляза единственото попадение за тима ни при поражението от Финландия с 1:2

"С първото си положение Финландия вкара гол и оттам планът за мача се обърна. След втория гол беше много трудно. Второто полувреме беше една идея по-оптимистично. Понатиснахме финландците, можеха да се огънат, но не направихме достатъчното. Няма как да няма психологически проблем след загуба, загуба, загуба. Явно вече се отдалечаваме от средностатистическите отбори", заяви Димитър Илиев след края на снощния двубой.

"Не можем да кажем, че Финландия са случаен отбор. Цифрите и статистиката достатъчно говорят за нашето представяне. След всеки мач си говорим, но нещата не се променят. Аз съм оптимист човек. С една победа можем да направим така, че да останем в тази група. От доста време самочувствието в отбора е на нула. Имаш самочувствие, когато печелиш. Промяната трябва да дойде от самите нас и нашето отношение. От доста време се говори за глобален проблем в българския футбол. Ние сме тези, които трябва да вдъхнат оптимизъм в хората", каза още капитанът на Локо (Пд).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).