Сакалиев: От дълги години Локо (Пд) не е сред водещите отбори, решението за Бруно е правилно

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
09:29 / 16.11.2020
4650
Бившият футболист на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) Стойко Сакалиев коментира назначението на Бруно Акрапович за треньор на "армейците".

"С оглед на това, че този треньор се е доказал до този момент в България с един отбор като Локомотив (Пловдив), който по мое мнение не е от тимовете, които са най-водещи в първенството от дълги години насам, се оказва, че Акрапович има едно правилно виждане за развитието на даден отбор. Мисля, че след постъпването му в ЦСКА, това бих казал е правилно за клуба. Защото този човек е постигнал нещо в България за кратко време", заяви Сакалиев пред ПИК.

"Надявам се в ЦСКА, в този голям тим, с тези по-добри футболисти да съумее първо да ги мотивира, второ да си приложи неговите знания, които ги има и ги е натрупал във времето като треньор в Германия и наистина да направи от ЦСКА един доста добър отбор. За мен това е правилно решение като избор и още по-правилното ще бъде, ако бъде оставен да работи и да си налага вижданията и знанията за играта", допълни още бившият нападател.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Стойко Сакалиев игра за Локо (Пд) при един сравнително успешен сезон (2007/2008), когато треньор на черно-белите бе Ясен Петров.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).