Локо се отказа от германски бек, една от причините е Акрапович

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
08:51 / 13.11.2020
4367
Спортно-техническият щаб на Локомотив Пловдив се отказа от възможността да пробва германския ляв хал-бек Стиепан Вего. 23-годишният футболист трябваше да бъде тестван в днешната контрола с Берое, която е от 14 часа на Лаута. Това обаче няма да се случи.

Вего бе уреден за проби от бившия вече наставник на черно-белите Бруно Акрапович. Това е и една от причините германецът с хърватски корени да не получи шанс. Отделно, от спортно-техническия щаб на Локо са преценили, че Вего с нищо не е по-добър от играчите, с които на "Лаута" разполагат, твърди "Тема спорт". За последно Вего е играл в хърватския Интер Запрешич, където известно време треньор беше бившият наставник на Ботев (Пд) Желко Петрович.

Шанс обаче ще бъде даден на друг дошъл на проби - Тайрон Иваноф, който ще играе в контролата с Берое. Той е на 23 години и за последно е ритал за белгийския втородивизионен Моленбек.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).