Треньорите поставиха ултиматум на Христолов до понеделник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:39 / 25.07.2009
7354
Тримата треньори, които водят подготовката на Ботев, вчера се срещнаха с президента Димитър Христолов. Сбирката е била по инициатива на Петър Пенчев, Иван Кочев и Лилчо Арсов. Триото настоява до понеделник да се знае дали ще има отбор за предстоящия сезон.

Христолов има да решава и други важни задачи. Той трябва да намери треньор с необходимия лиценз "Про", да каже кой ще бъде изпълнителен директор и кои ще бъдат хората на другите ръководни постове. Както е известно, изпълнителният шеф Сава Савов заяви, че няма да изпълнява функциите си и няма да стъпва на стадиона. Христолов дължи доста пари както на Пенчев, Кочев и Арсов, така и на всички футболисти в отбора. Трябват пари и за нормалното функциониране на детско-юношеската школа.

Куп футболисти на Ботев пуснаха молба за разтрогване на договорите си, тъй като не са получили по 5 заплати. 8 от тях вече се разделиха с клуба чрез нотариални покани. Те заведоха искове за сумите, които Христолов им дължи.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).