Спешна сбирка между ЦСКА, Ботев и БФС решава съдбата на Тимонов и Манчев в Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:53 / 23.07.2009
3164
Днес от 16.30 часа, в сградата на БФС ще се проведе спешно изслушване на Ботев и ЦСКА по случая "Тимонов и Манчев", съобщи Sportal.bg. Именно след него ще стане ясно дали тези двама футболисти ще получат картотеки и ще могат да вземат участие в първия официален мач на червените в Лига Европа, който ще се играе на 30 юли.

Казусът е бил обсъждан на тайна среща от спортно-техническата комисия и снощи, за която така и не бе разгласена официална информация.

Както е известно, преди около месец Тодор Тимонов и Николай Манчев прекратиха договорите си с Ботев за неизплатени заплати по вина на клуба и заведоха дела в Пловдивския районен съд, като същевременно започнаха тренировки с ЦСКА.

От футболния съюз обаче настояха двамата да минат през Арбитражната комисия, иначе заплашиха, че ще им бъдат спрени състезателните права.

Отговорът на ЦСКА бе незабавен и от своя страна армейците настояха БФС да картотекира Тимонов и Манчев до четвъртък. В противен случай от "Армията" се заканиха, че към футболния съюз ще бъдат заведени искове за обещетение както от страна на ЦСКА, така и от потърпевшите състезатели.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).