Гонзо вкара два гола за ветераните на Локо, предстои дерби с Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
08:30 / 30.10.2020
2858
Ветераните на Локомотив (Пловдив) победиха Левски (Карлово) с 5:0 на “Лаута". Възпитаниците на Ганчо Пеев не срещнаха трудности срещу гостите и се класираха за следващия етап на надпреварата. Там черно-белите ще срещнат вечния си съперник Ботев (Пловдив), който елиминира Марица след изпълнение на дузпи.

Локо поведе с гол на Георги Иванов - Гонзо, като при 1:0 завърши и първата част. Двата тима удариха и по една греда, като за “черно-белите" Васил Кръстев бе близо до гол след фаул, а карловци нацелиха напречния стълб на Стоян Колев след далечно центриране.

През второто полувреме Стефан Саламанов реализира две последователни попадения за 3:0. Георги Иванов се разписа за втори път за 4:0 след асистенция на Георги Мечечиев, а крайното 5:0 оформи Ванчо Траянов с далечен изстрел в последната секунда на срещата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).