Марица с втора победа в контролите, бие с 4:2 Гигант (Съединение)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:03 / 22.07.2009
1500
Футболисите на Марица постигнаха днес втора победа в контролите си от лятната подготовка. Четата на старши треньора Манол Георгиев разби с 4:2 тима на Гигант (Съединение) на стадиона в курортното селище Ракитово.

След мача маричани се настаниха в кокетния хотел „Бор", където ще отседнат по време на 10-дневния си подготвителен планински лагер в Ракитово.

Иначе мачът премина изцяло под диктовката на Марица. Жълто-сините бяха по-добрият отбор на терена през цялото време. Въпреки това Гигант (Съединение) първи стигнаха до попадение. Голът вкара бившият юноша на Марица, който сега е преотстъпен в Съединение - Камен Грозданов. Халфът отбеляза за 1:0 в 20-ата минута. Завърналият се в родния си клуб в Кършияка - Ирфан Юсеинов-Арфата, обаче сравнително бързо възстанови равенството. Халфът изравни 16 минути по-късно за 1:1, при който резултат двата отбора се оттелгиха на почивката.

През вторите 45 минути паднаха още цели 4 гола. Първо новото попълнение от Марек Райчо Танев изведе маричани напред с хубав удар в 55-ата минута. Юношата на маричани Денис Хасан пък покачи на 3:1 в 70-ата, но после футболистите на Гигант върнаха едно попадение. Негов автор бе Петко Димитров в 80-ата минута. Точка на спора обаче сложи друг юноша на Марица - защитникът Найден Рашков, който оформи победата на жълто-сините на 4:2 в 89-ата минута.

"Като цяло съм доволен от момчетата. Все още сме в твърде ранен период на подготовката и някои неща в играта ни не се получават така, както изисквам аз. Надявам се на лагера в Ракитово да поизправим тези неща", каза след мача старши треньорът на маричани Манол Георгиев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).