Марица тръгна на лагер в Ракитово, играе днес контрола с Гигант

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:54 / 22.07.2009
1140
Футболистите на Марица заминаха днес сутринта на 10-дневен подготвителен планински лагер в курорта Ракитово. В автобуса се качи група от 18 футболисти. От състава липсваха младежкият национал Пламен Крачунов и титулярът в юношеската държавна селекция Стефан Стоянов, които са ангажирани с двете национали гарнитури за международни турнири. Лекарят на отбора - Здравко Тарълов - младши е другият отсъстващ. Той също е в щаба на младежките национали, след като преди два дни бе привлечен в екипа на селекционера Иван Колев.

Кършиякалии ще отседнат в кокетния хотел „Бор". Преди да започне летния подготвителен лагер в Ракитово обаче маричани ще играят контрола срещу Гигант (Съединение). Старши треньор на този отбор е бившият ас на Локомотив /Пд/, Локомотив /Сф/, Марица и Ботев - Васил Кръстев, който работи и в детско-юношеската школа в Кършияка.

Следващият спаринг на жълто-сините ще бъде в събота отново в Ракитово, когато те срещат пазарджишкия "Бенковски". "Ако в Ракитово дойдат и други отбори, може да удължим малко лагера си, за да изиграем още някоя друга контрола и момчетата да придобият по-добра игрова подготовка преди започване на първенството", обясни старши треньорът на кършиякалии Манол Георгиев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).