Гол в добавеното време прекърши "баските" от Куклен

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:05 / 25.10.2020
2794
Атлетик (Куклен) допусна инфарктна загуба при гостуването си на Черноморец (Бургас). Двубоят от 12-ия кръг на Трета лига - Югоизточна група завърши 2:1 за домакините, като победното попадение падна в даденото от съдията допълнително време.

Черноморец поведе в резултата в 7-ата минута, след като Милен Танев реализира дузпа, която бе отсъдена в полза на домакините за игра с ръка на Васил Иванов.

"Баските" изравниха резултата в 17-ата минута. След центриране от корнер в наказателното поле на Черноморец се получи разбъркване и отблизо Георги Стефанов не пропусна да вкара - 1:1.

В добавеното време на първата част, след центриране отдясно, Антон Узунов засече с глава в напречната греда.

Жулиен Парушев от наказателното поле разтресе напречната греда в 78-ата минута.

10 минути по-късно Атлетик пропусна чрез Иван Ангелов, като в ситуацията прекрасна намеса имаше Мартин Теменлиев.

Черноморец стигна до победата с гол в добавеното време на мача. Милен Танев пусна отличен пас към Антон Узунов, който отблизо не пропусна да се разпише за крайното 2:1.

По този начин възпитаниците на треньора Христо Телкийски останаха на четвърто място във временното класиране с 22 точки. Лидери са Загорец и Черноморец с по 29 точки. Марица има 20, но и два мача по-малко.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).