Двама маричани играят за България на турнир „Милк Къп” в Северна Ирландия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:52 / 21.07.2009
1252
Двама млади футболисти от продуктивната школа на Марица ще играят за юношеския национален отбор на България на международния турнир „Милк Къп" в Северна Ирландия. Селекционерът на държавния ни тим за юноши, родени през 1991 година - Атанас Маринов, изпрати повиквателни на защитника Стефан Стоянов и на командирования временно във Вихрен нападател Петър Иванов.

Юношеският ни национален отбор до 18 години заминава за Северна Ирландия на 23 юли. Младите лъвчета ще се пуснат в надпреварата от 25 юли до - 1 август т.г.

Освен България в съперници на нашите момчета в международния турнир „Милк Къп" ще бъдат юношеските национални отбори на домакините от Северна Ирландия, Дания, САЩ и Израел.

Както е известно вчера други двама маричани получиха, но за младежкия национален тим на България. Селекционерът Иван Колев вика защитника Пламен Крачунов, а в своя щаб привлече лекарят на кършиякалия - д-р Здравко Тарълов - младши.

Младежката гарнитура ще участва в Сливен в голям международен турнир с отборите на Зимбабве, ЮАР и Грузия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).