Сдружение ПФК Ботев отговори на Караславов кой може да се разпорежда с акциите

Автор: Стойчо Генов
Коментари (22)
09:06 / 21.10.2020
8464
Мажоритарният собственик на ПФК Ботев в момента - Сдружение ПФК Ботев, отговори на прокуриста на клуба Асен Караславов на желанието му да води преговори с евентуален инвеститор, който да се заеме с издръжката на клуба.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса отговора на Сдружението:

С акции на ПФК Ботев АД, собственост на Сдружение ПФК Ботев, може да се разпорежда единствено Общото събрание на Сдружението, а преговори за условията и реда на придобиването им може да води единствено Управителният съвет на Сдружението, като правомощен орган на същото.

Ние публично и ясно заявихме, че сме на разположение за преговори с всеки потенциален инвеститор.

В тази връзка мандат за водене на разговори и привличане на интерес у евентуални инвеститори има всеки желаещ да го направи, в това число и Вие, за което Ви приветстваме.

При наличие на такъв интерес сме на разположение за осъществяване на контакт и водене на преговори със заинтересованите юридически или физически лица.

С уважение: Управителен съвет на Сдружение ПФК Ботев


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).