ПФК Ботев пуска виртуални билети, кампанията е "Да напълним Колежа"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
10:24 / 16.10.2020
3798
Ръководството на ПФК Ботев стартира поредна кампанията за спасението на клуба. Този път инициативата е свързана с купуване на виртуални билети, а мотото е "Да напълним Колежа".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на клуба:

Скъпи Ботевисти,

Обръщаме се към Вас с призив към поредната кампанията за спасението на нашия любим Клуб. Инициираме Ви да напълним до краен предел любимото място за всеки Ботевист – ст. "Христо Ботев“ - Колежа.

Подкрепата към най-стария Клуб у нас в момента е от изключително важно значение относно съществуването му и изкупуването на дълга към Рест Инвест Мениджмънт. Провокираме Ви, заедно да напълним Колежа и отново, макар и виртуално, да се докоснем до магията, която носи Той.

Връщането към корените ни ще бъде сила, от която имаме нужда в момента.

"Да напълним Колежа“ е поредица от инициативите, организирани от кампания " Да живее Ботев Пловдив“ с цел погасяване на дълга от 565 хил. лева към фирма Рент Мениджмънт.

Нека “Да напълним Колежа“ и за пореден път да докажем на цялата футболна общественост, колко е важен за нас клубът на сърцето ни.

В продажба от 10:00ч. в днешния ден са налични четири типа билети за стадион "Христо Ботев":

 - билет на стойност 19.12 лв. - "Верен фен"

 - билет на стойност 50.00 лв. - Bultras Family

 - билет на стойност 191.2 лв. - "Топ фен"

 - билет на стойност 1912 лв. - "Корпоративен билет" - притежателят на този билет получава тениска от официалния екип с персонализирано име и номер и автограф на футболистите от мъжкия отбор, както право на снимка с целия отбор. За целта, закупилият такъв тип билет трябва да се свърже с Клуба на e-mail: pr@botevplovdiv.bg

Билетите са достъпни в цялата мрежа на Eventim - онлайн, както и партньорските каси в бензиностанции OMV, Български пощи, Technopolis, книжарници Orange и Office one superstore. Билетите се продават и във фен магазина на "Футболен комплекс Ботев 1912".

БЪДИ ЕДИН ОТ НАС!

СПАСИ КЛУБА СИ!

САМО БОТЕВ!


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).