Феновете на Локо помагат за оцеляването на приюта на отец Иван

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:53 / 15.10.2020
2551
Фенклубът на Локомотив Пловдив организира благотворителна акция за осигуряване на стоки от първа необходимост за приюта на отец Иван в Нови хан, който е на ръба на фалит. Акцията ще е в неделя (18 октомври) от 15,00 часа на входа на комплекс "Локомотив".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от фенклуба на Локо:

Черно-бели братя и сестри, 

Призоваваме за вашата съпричастност! Приютът на отец Иван от Нови хан е на ръба на фалит. Както всички знаем, в него се полагат грижи за деца, изпаднали в беда! Всички те се нуждаят от стоки от първа необходимост - боб, леща, ориз, брашно, сол, олио, други хранителни продукти, а също така и хигиенни продукти – жизненоважни в контекста на световната пандемия. Можете да помогнете с осигуряването на такива стоки, а също така и с финанси за закупуване на 2 кубически метра дървен материал за отопление.

Акцията ще се проведе в неделя, 18 октомври 2020 г., от 15:00 часа до бариерата на входа на комплекс "Локомотив“, а доставката на събраните продукти ще се осъществи през следващата седмица.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).