Срам! Не можем да уцелим вратата! Как искаме да бием тогава?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
23:37 / 14.10.2020
5271
Националният отбор на България продължи ужасното си представяне в турнира Лига на нациите и загуби от Уелс с 0:1 в четвъртия си мач от Дивизия "В", Група 4, който се игра на стадион "Васил Левски". Джонатан Уилямс (85) вкара единственото попадение в двубоя.

Така възпитаниците на селекционера Георги Дерменджиев останаха с актив от 1 точка на последното място в класирането. Уелс е лидер с 10 точки. Следват Финландия с 9 точки и Ирландия с 2 т.

Точно 478 зрители си бяха закупили билети за този мач, което е болезнено доказателство за това какъв интерес предизвикват националите ни с представянето си на терена. България продължи срамната си серия от 18 поредни мача без победа.

Двубоят бе изключително скучен, като нашите така и не успяха да отправят точен удар към противниковата врата. Е как искаме да стане тогава?

За опасна ситуация може да се брои атаката ни в 54-ата минута, когато Кирил Десподов центрира от левия фланг към Божидар Краев, но той остана под топката и не успя да я засече.

Пет минути преди края Уелс откри резултата. Това стана след пробив на Ник Уилямс отдясно. Последва центриране по земя, което бе засечено от Джонатан Уилямс за 0:1.

България игра в състав:

Николай Михайлов (капитан), Сисиньо, Георги Терзиев, Кристиан Димитров, Антон Недялков, Янис Карабельов, Кристиян Малинов (46- Александър Цветков), Кирил Десподов (84- Бирсент Карагарен), Тодор Неделев, Георги Йомов, Божидар Краев (75- Исмаил Иса).


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).