Балтанов: В Ботев не постъпиха коректно с мен, можеше да се разберем с ръководството като мъже

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
09:16 / 05.10.2020
5966
Бившият капитан на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов разкри, че и до този момент никой от ръководството на клуба не му е обяснил защо бе обявен за ненужен и трябваше да напусне Коматево. 

Халфът каза, че според него клубът не е постъпил коректно, като е освободил най-опитните си играчи без основателна причина. 

"Исках да завърша кариерата си в Ботев Пловдив. Но за съжаление в България не можеш да си правиш дългосрочни планове. Тежко ми е, че нещата се получиха по този начин. Клубът не постъпи коректно с мен. Можеше с ръководството да седнем като мъже и да се разберем. След тренировката ни казаха, че сме ненужни. Никой не ни обясни защо и какви са причините", заяви Балтанов в предаването "Спорт в обектива".

"В отбора има изключителни футболисти, но понякога напрежението идва в повече и се стига до лошите резултати. При мен финансите не са били от значение. Не мисля, че ние с Иван Бандаловски сме причина за лошите резултати, видя се и в мача с ЦСКА 1948".

"Не съм очаквал да имам обаждане от Герена. Всичко може да се случи. За мен сега е важно да си върна формата с екипа на Царско село. Избрах да продължа там кариерата си заради Любослав Пенев. Не съм обиден на никой от Левски. Разочарован съм, че преди години не използвах шанса си на Герена. Ще остана фен за цял живот на Ботев Пловдив", допълни Лъчезар Балтанов в ефира на Канал 3.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).