Официалният кантар на бойното шоу "Духът на България" ще се проведе на Римския стадион в Пловдив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:12 / 01.10.2020
2013
Римският стадион в центъра на Пловдив ще бъде мястото, където ще се проведе официалното претегляне на всички участници в бойното шоу "Духът на България", което ще се състои на 3 октомври от 19,30 часа на Античния театър. Организатор на събитието е мениджърът на братя Пулеви - Ивайло Гоцев, както и фондация "Да бъде България".

Зрителите ще имат удоволствието да гледат общо 8 срещи по бокс и кик-бокс. Всич"ки 16 участници пък ще бъдат претеглени утре (2 октомври) от 14,00 часа на Римския стадион.

Официалният кантар е задължителна част от организацията на всяко бойно спортно шоу. В Пловдив на ринга на Античния театър ще премерят сили Стоян Копривленски, Йосиф Панов - Пепелянката, Богдан Дину (Румъния), Игор Шецазудский (Украйна), Джоана Нуамеруе, Пенчо Цветков, Муса Гари (Франция), Шейла Мартинез (Испания), Борислав Велев - Рой и други.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).