Последни новини за състоянието на Михаел Шумахер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:44 / 29.09.2020
4010
Михаел Шумахер е бил преместен от дома си в Швейцария в луксозна вила на испанския остров Майорка, която съпругата му Корина купи преди три години, твърдят от испанската преса. Предишният собственик на имота е президентът на "Реал" (Мадрид) Флорентино Перес.

Вила "Ясмин" се намира в област Андрат и там 51-годишният седемкратен световен шампион във F1 ще се възстановява от тежкия инцидент, който претърпя в Алпите.

Уважавани издания като Diario de Mallorca и La Vanguardia съобщиха за преместването на Шумахер, след като бившият шеф на екипа на F1 и бившата съпруга на съсобственикът QPR Флавио Бриаторе Елизабета Грегорачи потвърди това. 

"Михаел не говори, той общува с очите си. Само трима души могат да го посещават и аз знам кои са те", сподели Корина пред медиите.

Брюнетката добави още, че Корина и Михаел са се преместили там, за да "създадат болница в къщата".

Още през 2018 г. вестник Bild свърза имота на Перес със семейство Шумахер. Тогава изданието предположи, че тя е похарчила 27 млн. евро за вилата, за да прекарва там ваканциите заедно с децата си. През август същата година семейството отрече да се мести на остров Майорка, след като кметицата на Андрат обяви лично, че легендата на F1 ще напусне дома си в Женева и ще го замени със слънчева Испания. 

Информацията за състоянието на Шумахер е оскъдна. Миналата седмица известният неврохирург Ерих Ридерер заяви, че има малък шанс шампионът да се възстанови напълно, съобщава dnes.bg.

"Мисля, че той е във вегетативно състояние, което означава, че е буден, но не реагира. Той диша, сърцето му бие, вероятно може да седне и да прави бебешки стъпки с чужда помощ, но не повече. Мисля, че това е максимумът за него. Има ли шанс да го видите такъв, какъвто е бил преди инцидента? Наистина не мисля така", коментира хирургът за документален филм за френската телевизия TMС.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).