Капитанът на Локомотив: България може да се гордее с нас!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (13)
10:07 / 18.09.2020
4040
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев заяви, че България може да се гордее с неговия отбор заради играта, която черно-белите показаха в битката срещу Тотнъм снощи.

Ето какъв бе коментарът за мача на Футболист №1 на България за 2019 година:

С малко повече късмет можеше да направим една от най-големите сензации, която български отбор е правил. При една ситуация след корнер ни вкараха гол, имаха и други положения, а срещу тим като Тотнъм знаехме, че ще имаме само две-три положения. Мачът протече по нашия план, но за 1 минута всичко приключи - дузпа, два червени картона, 15 минути да играеш срещу тим като Тотнъм с 9 души е трудно.

България може да се гордее с нас! Бяхме на прага на сензация, но оставаме с това, че бяхме близо просто. Бях убеден, че ако успеехме да убием темпото до 85-ата минута и да накъсаме играта, щеше да е трудно на Тотнъм да се върне в мача. Бързо стигнаха до тази ситуация, можеше да се отсъди фал срещу Луков, но имат класни футболисти, които могат да обърнат мача. Малките детайли са това, което обърна нещата в тяхна полза.

Силата на Тотнъм е в нападение - Сон, Кейн, Ндомбеле. В защита допускат грешки, ако отбор ги понатисне.

След като си играл срещу Тотнъм и си бил близо до това да ги отстраниш, в България няма от кой да се плашим, шампионатът е дълъг, Лудогорец печелят с лекота, тъй като бият по-слабите тимове, надявам се да вземем само позитивите от този мач.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).