Жители на пловдивско село: Дядото на Илиян също опита да убие жена си!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:13 / 10.07.2017
24992
Дългоочакваният процес за жестокото убийство на Милена Динова от пловдивското село Куртово Конаре ще започне тази сряда. Срещу годеника на Милена - Илиян Рангелов, е повдигнато обвинение за умишлено убийство, извършено по особено жесток начин.

Кървавото деяние потресе региона на 29 декември м. г., когато бе намерено тялото на 26- годишната жена. Милена и Илиян са имали връзка от 2014 година насам.

Живеели в Куртово Конаре. Милена работела в предприятие в Ново село, а Илиян в Пловдив. Въпреки, че пред близките и приятелите им връзката вървяла добре, това е било по-скоро привидно. Илиян често я ревнувал от колегите й, тъй като работела на смени и пътувала с тях до работа. Сгодяват се през 2015 година. Но година по-късно битовите скандали и ревността на Илиян към нея зачестили.

Във фаталната нощ Илиян отишъл до кръчма в селото. Върнал се вкъщи около 22:30 часа, когато Милена се приготвяла за работа, тъй като била нощна смяна. Между тях избухнал скандал, а на излизане за работа Милена му заявила, че ако продължава така ще трябва да се разделят. Минута след това колегите й позвънили, за да се разберат откъде да я вземат за работа. Илиян побеснял и я последвал, като преди това взел нож от кухнята. Настигнал я на двайсетина метра и замахнал с ножа към нея. Нанесъл й прободна рана в лявата част на гръдния кош. Милена се сринала на земята и издъхнала от голяма загуба на кръв.

Илиян се прибрал вкъщи, заличил кръвта от ножа, заключил къщата и легнал да спи. Малко след това колегите на Милена, които дошли да я вземат, видели тялото й. Веднага се обадили на телефон 112. Дошлите на място полицаи започнали работа по случая, а на 30 декември Илиян бил задържан. Оттогава е в затвора в Пловдив.

Местни жители коментираха за "Марица", че дядото на Илиян преди години на няколко пъти се опитал да убие жена си. В един от случаите дядото на убиеца замахнал с нож към главата на бабата на Илиян, заради което жената била приета в болница в тежко състояние.


Виж коментарите (0)

Още по темата (57):
09.04.2021 4 години след убийството на Милена в Куртово Конаре има окончателна присъда за убиеца
02.11.2020 Не пуснаха журналисти на делото срещу убиеца на Милена Динова
29.06.2020 15 години затвор за убийството на Милена!
29.06.2020 Илиян Рангелов не е бил дрогиран при самопризнанията
12.03.2020 Доведоха Илиян Рангелов с маска в съда, делото пропадна
12.03.2020 Упоен ли е бил Илиян, преди да признае вина за убийството на Милена?
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).