Задържаният за убийството в Нареченски бани Севдалин Тотото участвал в подли схеми

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:10 / 28.03.2018
11468
Задържаният за убийството в Нареченски бани Севдалин Тотото е участвал в подли схеми срещу екзекутирания Венцислав Иванов, научи "Блиц" от източници от ъндърграунда, близки до арестувания. Севдалин е имал дългогодишна връзка с 49-годишната Минка Д. Тя е от златоградско село и е била съдружничка във фирмата, заедно с Венцислав и сина на Тотото - Марин. Той също е арестуван. Самият Севдалин е бил държан настрани от фирмата, тъй като се е ползвал с изключително лоша репутация в Нареченски бани. Постоянно е взимал пари, изнудвал е и заплашвал хората и не е връщал взетите суми.

Официално той е нямал нищо общо със съдружието, но е ръководил всичко, разказаха нашите източници. Преди 2-3 години, когато запалва заведението в Нареченски бани, става ясно, че е от хора, на които Тотото държал пари. Тогава убитият бизнесмен е бил инвестирал много пари в кръчмата, а сега, когато е текъл ремонтът, също е бил вложил много средства за него. Венцислав дори продал свои апетитни имоти, за да даде по-голяма сума за заведението. Бил е притеснен обаче в последно време и е споделял, че му въртят някакви далавери.   

Минка и Мартин не са плащали наема на заведението, не са му отчитали никакъв оборот и все са казвали, че няма клиенти. Венцислав е споделял, че ще слага камери, за да ги следи какво правят. По информация на нашите източници Севдалин и Минка са замислили схема, в която да отстранят софиянеца от съдружието. Преди няколко месеца въпросната Минка прехвърля дяловете от фирмата на сина на любовника си. Междувременно преди около 2 години Севдалин официално къса връзка с нея и заживява с жена от Наречен, която е държавен служител. Връзката между Минка и Севдалин обаче никога не е била прекъсвана. Не са секвали и опитите да бъде отстранен софийският бизнесмен Венцислав от съдружието. Вероятно, в нощта на убийството точно заради това е последвал скандалът. 

Виж коментарите (2)

Още по темата (18):
21.06.2022 Не пожалиха убийците от Нареченски бани
18.01.2022 36 г. затвор за баща и син заради убийството в Нареченски бани
16.02.2021 Ужасяващи подробности за бруталното убийство в Нареченски бани! Убийците с тежки присъди
04.02.2021 Убиец от Нареченски бани с брутален коментар във Фейсбук
21.02.2020 Болест отложи делото на убийците от Нареченски бани
19.12.2019 Свидетели посочиха убиеца на бизнесмена в Нареченски бани
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).