Витамини с играчка са съблазнили натровилите се деца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:08 / 21.02.2012
2356
Мултивитамини с атрактивен вид са съблазнили натровилите се деца от Асеновград. Това съобщи Таня Георгиева, директора на Областния съвет на БЧК Пловдив. Витамините са абсолютно редовни, в срок на годност, но децата са се подвели от атрактивния им вид. Те са били с играчка и това е събудило интереса у децата, някои от които са погълнали по повече от един. Все още няма информация от спешна помощ какво точно е предизвикало натравянето, дали е от витамините. 

Таня Георгиева каза, че счита и техен пропуска, че витамините не са били предадени на родителите, а на децата. Отсега нататък такава ще е препоръката на БЧК, добави тя. Георгиева уточни, че при децата е имало и техни представители, и тя не иска да се стоварва вината само на учителите, и затова поема солидарно отговорността. Важното е, че децата са здрави, но отсега нататък е най-добре да има и родителски контрол, добави Таня Георгиева. По думите й, програмата "Топъл обяд" на БЧК е изключително добра и в интерес на децата и тя трябва да продължи, като се съблюдават още по-добре нещата. 

Преценено е било витамините да се раздават заедно с топлия обяд заради задаващата се грипна вълна, уточни още директорът на Областния съвет на БЧК Пловдив Таня Георгиева.


Източник: радио "Фокус"

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Караянчева в Брезово: Чрез краткотрайни решения на политическите ...
Мъж загина при нелеп инцидент до Пловдив! Съседи: Чухме взрив!
Шест пловдивски села ще имат нови улици
Извънредна ситуация край Пловдив
Страховита буря удари един район на Южна България
Мощна спецоперация на пътя между Пловдив и Пазарджик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).