Вицешампионка подари медала си на кмета на Асеновград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:33 / 17.09.2020
2220
метът на Асеновград доктор Христо Грудев получи специален подарък от сребърната медалистка по шахмат Гергана Пейчева. Тя спечели отличието на Държавно отборно първенство за мъже и жени в Приморско. 17-годишната шахматистка от Асеновград се състезаваше във възрастовата група на състезателите до 18 г.

Гергана Пейчева е 3-кратна шампионка на България във всички категории на шахмата. А на Държавното индивидуално първенство за жени се класира на 4-тото място. В момента състезателката е "ФИДЕ майстор“ за мъже и "Международен майстор“ за жени. На последното състезание по шахмат в Приморско участваха 4 отбора и се проведоха по два кръга. Гергана си спечели 6 от общо 8 възможни точки и така си заслужи второто място.

Кметът на Асеновград доктор Грудев изразява своите най-искрени благодарности към спортистката за направения жест. Сребърният медал ще бъде поставен на специално място в залата на общинската администрация, в която се посрещат всички гости.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).