В Първомайско произвеждали "Адидас", само че незаконно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:43 / 03.03.2012
2213
Незаконен шивашки цех за спортни дрехи бе разкрит вчера от служители на РУП - Първомай. Проверката е извършена след получен сигнал, че в къща в село Воден се произвеждат и съхраняват стоки, носещи запазената търговска марка "Адидас", без разрешение на правопритежателя. При направен оглед в дома на Б.М. /30 г./ от същото село е било установено, че таванското му помещение е обособено като шивашки цех. 

От там са иззети 60 долнища и 36 горнища на анцузи, както и 120 заготовки, всички с логото на известната марка. В хода на разследването е било извършено претърсване и в къща в село Езерово, собственост на 49-годишната Е.С., където полицаите са открили складирани 215 спортни комплекта със същия надпис. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 172б от НК. Работата продължават служители от РУП - Първомай.

Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...
Най-вкусното събитие у нас се открива днес недалеч от Пловдив
Мъж отглежда банани в село до Пловдив
Чисто нова улица в пловдивско село
Шофьор: Живея втори живот


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).