В Куклен ще сеят рози в уличните дупки

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
10:13 / 04.05.2017
8186
Кукленци се стягат да сеят рози в безбройните дупки, осеяли уличната инфраструктура на града, не на шега научи Plovdiv24.bg. Граждани стягат своеобразния протест в отговор на безобразното отношение на новата местна власт към управлението на града и грижата за инфраструктурата му. Ето какво писмо получихме на редакционната поща:

"Вчера в една приближена до кметицата ни Белчева медия се появи "новина", че Куклен започва ремонт на "няколко" улици. Освен обаче заблуждаващото заглавие, нищо съдържателно няма в "новината". Ще се оправя пътят на хижа "Здравец", и то от КЦМ до станцията на КЦМ. Отделно ВиК ще ремонтира водопроводи и ще оправя след себе си. Участието на клетата ни община в цялото пътно обновяване е минимално, да не кажа незначително. Това си е чисто замазване на очите и опит за пореден път кукленци да бъдат излъгани.

В същото време уличната инфраструктура в Куклен е в трагично, наистина трагично състояние. И говорим за основните улици в града, които са на път да се превърнат в непроходими заради безбройните кратери по тях. Единственият мост, който свързва двете части на града, освен че е осеян в кратери, е пред рухване. Куклен е изправен пред инфраструктурен колапс. Никога не съм виждал града ни в толкова лошо състояние. В същото време се правят цветни градинки в парковете и властта се хвали с това.

Кметицата ни е известна единствено с това, че обича розите. В знак на протест и откровено отчаяние заради състоянието, в което се намира градът ни, организираме засаждане на рози в дупките. Затруднява ни единствено набавянето на толкова голямо количество рози!

Призоваваме властта в Куклен, вместо да харчи оскъдните общински пари за платен ПР и хвалене по различни медии, да влязат в ролята си да намерят начин за рехабилитация на уличната мрежа.

Виж коментарите (1)

Още по темата (53):
03.06.2023 Кукленци скочиха срещу кметицата и Общината
18.02.2022 МВР Пловдив за катастрофата: Полицаите не са направили нищо нередно
17.02.2022 Скандален сигнал: Полицай пише акт и отнема талона след телефонно
обаждане!
29.12.2021 Ново безумие в община Куклен, вижте къде свършва асфалтиран път
15.12.2021 Скандал! Кметица на ГЕРБ асфалтира път само до арматурния двор на мъжа
си
01.06.2021 Хората в Гълъбово гневни на кметицата на Куклен. Писна им от лъжите й!
Още новини от Регионални новини:
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села
Голямо пловдивско село ликува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).