Тежка катастрофа до Пазарджик, една жена загуби живота си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:45 / 25.05.2020
4989
Една възрастна жена е починала , а други три са ранени след пътен инцидент на единия от входовете на пазарджишкото село Дебръщица. Сигнал за тежката катастрофа е получен около 19.00ч. в РУ-Пазарджик. Незабавно към мястото били насочени автопатули на сектор "Пътна полиция", РСПБЗН-Пазарджик и Спешна помощ.

Пристигайки на място екипите установили, че инцидента е предизвикан от лек автомобил "Фолксваген" с водач 45-годишна жена от Пазарджик. В автомобила тя пътувала заедно с мъжа, с който живее и тяхното 7-годишно дете. Спускайки се от местността "Добра вода" по посока за село Дебръщица, в началото на населеното място жената загубила контрол над возилото. Колата напуснала пътното платно и се качила на близкия тротоар, където се врязала в група възрастни жителки на селото, разговарящи пред къщата на една от тях.

В резултат на удара на място е починала 76 годишната А.М., а другите три нейни съселянки на възраст между 70 и 88 години са с различни травми и наранявания. Те са транспортирани от линейки на "Спешна помощ" в МБАЛ-Пазарджик, като едната от тях е в по-тежко състояние. На мястото бе извършен оглед от дежурна група на полицейското управление в Пазарджик. Изяснява се причината довела до тежкото пътнотранспортно произшествие.

Виж коментарите (2)

Още по темата (2):
12.10.2023 Шофьорката, убила две жени, направила опит за самоубийство
12.10.2023 БГ правосъдие! Скандална присъда за шофьорка, убила 2 жени в населено място със 102 км/ч
Още новини от Регионални новини:
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села
Голямо пловдивско село ликува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).