Щракнаха белезници на Пламен Майстора за огнената вендета срещу журналистката

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:08 / 05.10.2017
10210
Пишман-монтьорът Пламен Майстора е арестуван в Карлово за 24 часа, съобщиха разследващи. Засега той е единственият заподозрян за палежа на "Ауди А4", което изгоря тази нощ. От свои източници "Блиц" научи, че в близост до колата са намерени чаша, парче от плат и шише със запалителна течност. Колата е пламнала тази нощ около 2 часа. Журналистката Зорница Акманова не е казала някой да я е заплашвал. 

Засега следите водят към Пламен Майстора. Наскоро Зорница излъчи репортаж, в който показа как Пламен Майстора мами клиентите си в незаконен автосервиз и как краде части от колите им, за да иска още и още пари. В града се говори, че приятелката му работи в прокуратурата в Карлово и това му позволявало да прави каквото си иска. Именно поради този факт Районна прокуратура Пловдив, а не тази в Карово се зае със скандалния случай.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села
Голямо пловдивско село ликува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).