С по 2 000 лева ще бъдат подпомогнати две семейства от община "Родопи"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:51 / 27.02.2019
3143
С по 2 000 лв. ще бъдат подпомогнати две семейства от община "Родопи", чиито къщи са изгорели до основи при пожари през февруари. Решението за това ще бъде взето на утрешната сесия на Общинския съвет, а вносител на предложението, което влиза като извънредна точка на заседанието, е кметът Пламен Спасов.  

За съсипаната къща на едното семейство - на капитан Петър Димитров в Брестник, се даде гласност. Военното министерство поде кампания за събиране на средства. Министърът на отбраната Красимир Каракачанов се разпореди да бъде проведено извънредно заседание на Комисията по материално подпомагане в Министерството на отбраната, която да вземе решение за отпускането на финансови средства в подкрепа на многодетното семейство на капитан Петър Димитров. 

Министерството на отбраната и авиобаза Граф Игнатиево организираха дарителска кампания в подкрепа на семейството на капитан Петър Димитров от изтребителната авиационна ескадрила на авиобазата, което загуби дома си след пожар. 

В кампанията вече се включиха ръководният състав на Министерството на отбраната и Българската армия, военнослужещи и цивилни служители от Въоръжените сили. Всички граждани, които имат желание, могат да се присъединят към дарителската кампания.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).