Пловдивчанин измами продавачка с много стария номер "сандже"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:39 / 22.06.2020
6812
Млад мъж, измамил продавачка, е задържан в резултат на съвместни действия между служители от полицейските управления в Септември и Пещера. Случката се разиграла в събота около 18,00 часа в павилион за кафе и тютюневи изделия в септемврийското село Варвара. Непознат мъж поискал да купи от продавачката цигари от различни марки на стойност от 500 лева.

При плащането измамникът използвал старата схема "сандже" и вместо реалната сума платил само 200 лева. След това взел цигарите и потеглил с лека кола, а секунди след това, докато поставяла парите в касата, търговката разбрала измамата. Тя подала сигнал в РУ-Септември и на мястото пристигнали полицейски екипи. За случая били уведомени и съседните полицейски управления.

Така не след дълго мъжът бил засечен от автопатрул на РУ-Пещера на пътя Пещера-Пловдив в близост до село Бяга. Автомобилът му бил спрян, а униформените разбрали, че това е пловдивчанинът Р.М.- 29г. Той е задържан в ареста на РУ-Септември, а по случая се води полицейско производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).